Trendsales-brugerne er ikke i tvivl

"Jeg synes Tradono og Trendsales minder meget om hinanden. Jeg synes dog, at Tradono (det nye Trendsales) er mere overskueligt, og det er nemmere at få solgt sine ting."

"Sikkerheden er i top, og jeg er helt tryg ved Tradono (det nye Trendsales). Det er hurtigt at oprette annoncer, og app’en er god."

Emilie

"Jeg synes, at aktiveringen af min profil på det nye Trendsales var super nemt, det er bare et par klik og så er det ordnet."

Det "gamle" Trendsales rummede mange gode funktioner, mange års erfaring og en masse dedikerede brugere. Men teknologien på det "gamle" Trendsales var haltende. 

Vi har derfor brugt det sidste år på at opgradere Tradono med alle de bedste funktioner fra Trendsales. 

Den 1. maj 2019 blev det opgraderede Tradono til det nye Trendsales.

Få historien om hvorfor i videoen. 
Den 1. maj blev det opgraderede Tradono til det nye Trendsales og alle bliver nu samlet på det nye Trendsales. 

Fra d. 1. maj logger du ind på det nye Trendsales (eks. på www.trendsales.dk), hvor din profil, annoncer, privatbeskeder, besvarelser, vurderinger, favoritter, favoritbrugere, Trendsales-konto mv. vil være at finde i et nyt design. 

Har du en Tradono-profil i forvejen, vil du få muligheden for at slå dine profiler sammen.

Det nye Trendsales

Vi har samlet det bedste fra begge verdener og sammen skabt det nye Trendsales, som er Danmarks største markedsplads for secondhand fashion & lifestyle. 

Den 1. maj 2019 gik det nye Trendsales i luften. Læs mere om det her på siden.

Find rundt på det nye Trendsales

Hvad skal der ske nu?

Hvorfor er Trendsales og Tradono blevet lagt sammen?

Sådan bruger du det nye Trendsales

Læs mere om at sælge
Læs mere om at købeLæs mere om medlemskaber

Sådan sælger du

Føler du dig ikke helt tryg ved at skulle navigere rundt på det nye Trendsales? 
Bare rolig. Vi har samlet alt det, vi tror du kunne have gavn af at vide, så du kan få en tryg start. 

Er du sælger? Så se med her, hvor vi viser dig, hvordan du sælger på det nye Trendsales.

Hør hvordan du køber på det nye Trendsales her i videoen.

Hør mere om forskellene på Trendsales Club Basic og Trendsales Club VIP her i videoen.

Finder du ikke svar på dine spørgsmål her kan du læse mere i vores FAQ eller skrive til os på support@trendsales.dk 

Sådan køber du

Medlemskaber på det nye Trendsales

Mest stillede spørgsmål

Stadig i tvivl om noget?

Vi har samlet de mest stillede spørgsmål efter sammenlægningen her:

Gå til FAQ

Trendsales-bruger i 2 år

lasondergaard

Trendsales-bruger i 4 år

Susanne

Trendsales-bruger i 15 år

HVORFOR?PLANENBRUGERNE SIGERKOM IGANGSPØRGSMÅL & SVAR

De hurtigste Trendsales-brugere har prøvet det nye Trendsales af, mens det hed Tradono, og de er ikke i tvivl: De kan li' det nye Trendsales. 

Det er endnu lettere at købe og sælge secondhand på vores app end på websitet. Har du den gamle Tradono-app, skal den blot opdateres til den nyeste version.

Download app'en

Du er formentlig er oprettet med flere profiler og er logget ind på den forkerte. For at komme ind på den rette profil med alle informationerne fra din tidligere Trendsales-profil skal du først logge ud via Min Profil > Indstillinger > "Log ud". Herefter skal du:

På app'en:
Vælg "Log ind" > Log ind med brugernavn eller email via banneret. 

På websitet:
Vælg "Log ind" > Vælg "Andre muligheder" > Vælg "Email" og log ind med email eller brugernavn

Se en guide med billeder her. 

Mine annoncer, favoritter mm. er ikke på min profil?

Jeg kan ikke se information om mit VIP medlemskab

Var du VIP på det 'gamle' Trendsales, har du fået gratis VIP på det nye indtil 1. juni. Du kan se dit medlemskab, ændre betalingsperioden og afmelde under Min Profil > Indstillinger 

Mine annoncer er oprettet dobbelt

Oplever du, at dine annoncer er dobbelt på det nye Trendsales, skyldes det formentlig, at du har brugt funktionen "genopret" inden sammenlægningen. Annoncerne har herved fået et helt nyt ID og har ikke kunnet matches med de af dine annoncer, som allerede var overført til din profil på det nye Trendsales, mens det hed Tradono. Vi er opmærksomme på problemet og arbejder på en løsning. Indtil da er du meget velkommen til selv at rydde op i annoncerne.

Hvorfor findes funktionen 'genopret' ikke længere?

At genoprette en annonce er én af de ting, som vi har valgt ikke at tage med videre på det nye Trendsales.

Her har vi især kigget på den effekt, funktionen har haft på det 'gamle' Trendsales kontra på Tradono (det nye Trendsales), hvor funktionen ikke har eksisteret. Den adfærd, der er opstået på baggrund af dette, har gjort, at rigtig mange har haft mulighed for at "omgå" systemet ved at komme foran andre brugere på en måde, der ikke har været fordelagtig eller tiltænkt. Af den årsag er det et bevidst valg, at vi har fravalgt at lave en lignende funktion på det nye Trendsales, også selvom vi sagtens kan forstå, at det har været en funktion, der har været brugt flittigt.

I stedet for at genoprette, kan man på det nye Trendsales genaktivere sine annoncer, når de deaktiveres efter 30 dage (Med TrendsalesClub VIP gøres dette helt automatisk, så man ikke skal røre en finger). Forskellen mellem genaktiver og det 'gamle' genopret er, at annoncen ikke får et nyt tidsstempel (ny oprettelsesdato), og derved ikke kommer forrest men genaktiveres på dens oprindelige placering.

Du kan læse mere om genaktivering og forlængelse af annoncer 
her

Ønsker du at give dine annoncer en ny og højere placering på forsiden og i søreresultater, skal der bruges boostere til dette. Boostere fungerer som en slags top-placering, og du kan læse mere om boostere 
her

Hvor kan jeg købe porto?

På det nye Trendsales er porto en del af vores handelssystem, og det er derfor ikke muligt at købe porto gennem os, hvis ikke handlen er indgået via handelssystemet. 
Vi ønsker at gøre det så nemt og sikkert at handle for brugere som muligt, og tilbyder derfor i samarbejde med DAO en sikker og hurtig service til en ekstra billig pris. 

Læs nærmere om handelsystemet her og de priser vi tilbyder her
.

Størrelsen fremgår ikke længere på mine annoncer

Hvis størrelsen ikke fremgår i størrelsesfeltet på annoncevisningen kan det skyldes, at du fx har skrevet noget i stil med "M (svarer til en small)", "Alm.", "Oversize" osv., som der ikke kan findes et standardmatch på på det nye Trendsales. I tilfælde, hvor der ikke er et match, vil den angivne størrelse i stedet fremgå af beskrivelsen. Derudover er det ikke alle kategorier på det nye Trendsales, der understøtter en størrelsesangivelse, hvor det på 'gamle' Trendsales er et krav. Dette har til hensigt at gøre selve annonceoprettelsen lidt lettere. Så det er altså kun for de kategorier, hvor der kan indtastes en størrelse, at størrelsen fremgår af annoncen samt annonceoversigten.

Har du angivet en størrelse i din annoncetekst på det nye Trendsales, kommer annoncen således stadig frem ved en søgning, selvom størrelsen ikke vises i selve oversigten. På det nye Trendsales medtager vi nemlig også de ord, der er angivet i selve din beskrivelse på annoncen modsat på det ‘gamle’ Trendsales.

Kan jeg tilføje nye mærker?

Det er ikke muligt at tilføje et mærke på annoncen, som ikke allerede findes på vores liste over godkendte mærker.

Til forskel fra det 'gamle' Trendsales, så kan du dog fint angive mærket i din beskrivelse på det nye Trendsales, så annoncen stadig vises ved en søgning på det specifikke mærke. På det nye Trendsales er de mærker, farver, størrelser, typer med mere, som du angiver i beskrivelsen nemlig en del af søgeresultaterne, modsat på det ‘gamle’ Trendsales. Hvis du blot skriver mærket her, så vil annoncen naturligvis stadig kunne søges frem. 

Mangler vi et registreret varemærke på listen, så skriv til os på support@trendsales.dk, så sørger vi for, at produktteamet tilføjer det. 

Mærket fremgår ikke længere på mine annoncer

Det er kun de mærker, vi har registreret på platformen, som vises i annonceoversigten. Det vil sige, at mærker såsom "Ukendt", "Andet", "H&M (forårskollektion)", som ikke er registrerede mærker, ikke kommer med over i mærkefeltet, men kun i beskrivelsen.

Har du angivet et mærke i din annoncetekst på det nye Trendsales, kommer annoncen således stadig frem ved en søgning, selvom mærket ikke vises i selve oversigten. På det nye Trendsales medtager vi nemlig også de ord, der er angivet i selve din beskrivelse på annoncen modsat på det ‘gamle’ Trendsales.

Det arbejder vi på

Vi arbejder på nye funktioner og justeringer så det nye Trendsales forbliver den bedste markedsplads for dig og alle de andre brugere. 
I øjeblikket arbejder vi på:

 • Et nemmere overblik over dine aktive og deaktiverede annoncer samt søgningen i egne annoncer
 • En større opdatering af din indbakke så alle henvendelser på dine annoncer, både kommentarer og privatbeskeder er samlet i ét overblik
 • Du har nu mulighed for at vælge farve, når du sætter en vare til salg. 
  Vi arbejder på at du kan vælge farve, når du søger via filteret


 • Mulighed for at sammenlægge to profiler, hvis man har mere end én profil efter Trendsales og Tradono er blevet én markedsplads
 • Mulighed for at slå “køb nu” til på annoncer på websitet – både når man redigerer annoncer og når man sætter til salg

  ...og meget mere


Nyheder! Det har vi tilføjet:

 • Mulighed for at se, hvor mange boosters man har, både gratis og købte boosters på websitet
 • Mulighed for at swipe igennem billeder på en annonce, når man ser dem i fuld størrelse i app'en
 • At man ikke flyver tilbage i toppen, når man har redigeret en annonce længere nede af listen
 • Mulighed for at rykke rundt på rækkefølgen i billeder på websitet
 • Muligheden for at vælge halve skostørrelser
 • Muligheden for at betale med penge, som du har stående din 
  Trendsales-konto