© Trendsales ApS · Langebrogade 6E ⋅ 1411 København K · CVR-nr. 2798 4169


KAMPAGNE
Ryd udfordringen

OBS OBS :-) konkurrencen er slut og vinderen er fundet! Den heldige vinder blev brugeren mims91 (Mirela Seric). Stort tillykke! Tak til alle, der har deltaget!

En ny sæson er over os, og det er tid til at gøre vintergarderoben klar, så du kan holde varmen i de kolde vintermåneder. Vi vil gerne hjælpe dig med at få ryddet ud i skabet og derfor introducerer vi nu #RydUdfordringen i hele november! Se her hvad det går ud på, hvad du skal gøre for at være med og ikke mindst, hvad du kan vinde!

Hvorfor skal jeg deltage?

Det er de færreste, der bruger alt, de har hængende i deres skab. Så hvorfor ikke sælge det videre til nogen, som kunne få glæde af det samtidig med, at du deltager i en konkurrence OG tjener penge? 

Det er da win win!

Hvordan deltager jeg?

Du deltager ved at skrive #RydUdfordringen i beskrivelsen, når du opretter en annonce på TS. Aaaaand... that's it!

Du skriver selvfølgelig bare alle de andre nødvendige informationer i beskrivelsen også.

Og og og... Jo flere annoncer, jo større chance for at vinde!

Hvad kan jeg vinde?

Du kan vinde et gavekort på hele 4.000 kr. til Trendsales, så du kan købe endnu flere fantastiske fund! Gavekortet på de 4.000 kr. skal bruges på Trendsales og kan ikke veksles til kontanter.

KOM I GANG MED AT SÆTTE TIL SALG HER

Vil du være med i #RydUdfordringen?

NB! Modtager vi ikke en e-mail retur fra vinderen inden 72 timer, tillader vi os at udtrække en ny vinder. Vi forbeholder os retten til at offentliggøre vindernavnet. Ansatte hos Trendsales må ikke deltage i konkurrencen. Konkurrencen udbydes af Trendsales ApS. Har du spørgsmål til konkurrencen, så skriv endelig til os via vores supportsystem. 

Vinderen udtrækkes ved tilfældig lodtrækning blandt ALLE de annoncer, der i perioden 1. november – 30november 2017 har (eller har haft) #RydUdfordringen i beskrivelsen – uanset om annoncen er åben eller lukket, når konkurrencen er slut, d. 1. december 2017. Den heldige vinder kontaktes via den e-mail, der er tilknyttet vinderens Trendsales-profil


Hvordan findes vinderen?