Trendsales er Skandinaviens foretrukne platform for køb, salg og bytte af mærketøj og designervarer. Sammen med mere end 1 million brugere skaber vi den gode handel, hvor preloved tøj bliver til guld hos en ny ejer.
 
Trendsales formidler kontakten mellem sælgeren, der ikke får brugt tøjet i skabet og køberen, der er på jagt efter et godt fund.

 

OPRET PROFIL

© Trendsales ApS · Langebrogade 6E ⋅ 1411 København K · CVR-nr. 2798 4169

START JAGTEN PÅ DEN GODE HANDEL
 
OM TRENDSALES
 

Trendsales ejes af Tamedia AG og til daglig er vi ca. 50 ansatte, der hele tiden arbejder på at skabe den bedste handelsplatform til dig!

VI ♥ FØLELSEN AF EN GOD HANDEL!

MØD TEAMET BAG TRENDSALESNY PÅ TRENDSALES?LEDIGE STILLINGERKONTAKT TRENDSALES

VI ♥ FØLELSEN AF EN GOD HANDEL!

“Jeg er hjemmegående mor til tre børn og bor i USA. De ekstra penge jeg får for at sælge på Trendsales, hjælper til at vi næsten hvert år kan rejse til Danmark og besøge vores familie."
Brugernavn: jeanettecelina

TS'ERE OM TRENDSALES

“TS er den nemmeste måde at sælge brugt tøj på, det er som at have et loppemarked året rundt og døgnet rundt. Ofte søger jeg helt specifikke stykker tøj, som ikke fåes i butikkerne længere, men på TS kan jeg finde det" 
Brugernavn: n.haslund

 

“Jeg har tre børn som jeg elsker at købe tøj til, derfor betyder det meget, at jeg kan sælge det igen, når de ikke længere bruger det - så er der flere penge til at købe nyt for. Trendsales er i øvrigt det nemmeste sted at sælge brugt tøj og børnetøj af de mange muligheder."
Brugernavn: mettebrink

 

TILBAGE TIL FORSIDEN