VI TROR PÅ DEN GODE KARMA
- GØR DU?

© Trendsales ApS · Langebrogade 6E ⋅ 1411 København K · CVR-nr. 2798 4169

Godt avler nemlig godt, og det vil vi til enhver tid slå et slag for!

Her er vores 6 bud på den gode handelsskik på Trendsales:  

En handelsoplevelse er en
helhedsoplevelse!

Derfor er det ikke kun varen, der giver oplevelsen, men også dialogen inden og efter handlen! Træk vejret, tæl til 10 og tal pænt!

Din handel
= dit gebyr

Når du sælger via Trendsales, er der gebyrer forbundet med handlen. Gebyrerne er der for at sikre både din køber og dig, hvorfor det ikke er god handelsskik at pålægge de 5 % din køber.

Bud er bindende så hold
din del af aftalen

Er du i tvivl om, hvorvidt du ønsker at købe en vare, så vent med at byde til du er sikker i din sag. Useriøse bud er til gene for sælger, og du kan risikere en advarsel.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Spred alt den gode karma
du kan!

Skriv en ekstra smiley i besvarelsen, ros en bruger, der har lavet en god varebeskrivelse, hjælp den nye TS'er og husk i det hele taget, at det er mennesker, der sidder bag skærmen – lige på den anden side af annoncen, debatten eller privatbeskeden!

Tag ansvar ved at lade
OS tage ansvar!

Hvis en handel går i hårdknude, eller en dialog ikke går som planlagt, så søg råd hos vores Support. Vi er altid til rådighed, og vi vil så gerne hjælpe!

Svar din
med-Trendsaler!

Stiller du spørgsmål på en annonce, hvor sælger svarer dig, er det god stil lige at vende tilbage. Et svar er ikke ensbetydende med, at du skal købe, MEN det er et andet menneske, der har brugt tid på at svare dig, så vis denne respekt.

GOD KARMA TIL JER ALLE!

Start jagten på den gode handel!