© Trendsales ApS · Langebrogade 6E ⋅ 1411 København K · CVR-nr. 2798 4169

TRENDSALES CHARITY

Hos Trendsales sætter vi en stor ære i at have muligheden for at støtte op om velgørenhed. Vi indgår jævnligt samarbejder med forskellige velgørende organisationer via online events og kampagner, annoncering på sitet samt vores Celebrity auktioner. 

Og vi sætter KÆMPESTOR pris på den opbakning, vi altid får fra vores mange brugere. TAK til alle jer, der støtter op om de velgørenhedsprojekter, vi sammen søsætter! 

 

Vil du give dit velgørende formål opmærksomhed?

- SAMMEN OM DEN GODE SAG

SE EKSEMPEL PÅ SHOPS-PROFIL

Senest har vi støttet

En profil i SHOPS

 Med en profil i vores SHOPS har I mulighed for at tilpasse profilen til netop jeres brand eller kampagne. Der er med andre ord masser af plads til kreativitet. Produkterne, der sælges via SHOPS har fast pris som i klassisk webshop.

I får gratis klip, som kan bruges til at fremhæve annoncerne, så de får en god placering og bliver ekstra synlige på sitet.
 

 

Normalt betaler vores SHOPS-brugere for at sælge via Trendsales, men vi tilbyder det som en gratis service til velgørende, nonprofit organisationer. Opsætningen hjælper vi selvfølgelig gerne med, så I kommer godt i gang!
Gratis 'klip'
Omkostningsfri
adgang

Vi vil gerne hjælpe dig, der har et velgørende initiativ, og som gerne vil nå så bredt som muligt ud med det gode budskab og engagere de helt rigtige brugere. Vi har derfor sammensat en gratis 'pakkeløsning', som vi tilbyder alle nonprofit organisationer eller små initiativer, der ønsker at bruge Trendsales til at nå ud til vores mange hundrede tusinde brugere:

Seneste samarbejder:

STØT BRYSTERNE

Sammen med Kræftens Bekæmpelse stillede Trendsales platform (og modeller ;-) ) til rådighed til salg af årets Støt Brysterne t-shirt og armbånd 2016. Med diverse kampagnetiltag på tværs af Trendsales' kanaler blev det en stor succes. Alt blev udsolgt på rekordtid og en masse penge blev indsamlet til Kræftens Bekæmpelses store arbejde mod brystkræft. Se mere om samarbejdet her.

 

 

Som en del af Smid Tøjet Danmark ønskede vi hos Trendsales at gå skridtet videre og ikke blot 'nøjes' med at lægge penge i donationskassen. Derfor gik vi sammen med Røde Kors aktivit ind i kampagnen og engagerede vores brugere i den store tøjdonation, hvor hvert stykke tøj forvandles til nødhjælp. 

Til de brugere, der ikke havde noget tøj at donere, gjorde vi det muligt i stedet at støtte med køb af eksempelvis en virtuel clucth, et par solbriller eller et par sko. Alle pengene blev doneret ubeskåret til Røde Kors. Derudover igangsatte vi en #smidselfie-kampagne, hvor et selfie af brugerens tøjdonation udløste 14 dages gratis VIP-medlemskab til Trendsales! Se  mere om samarbejdet her. 

 

Hvis pakkeløsningen lyder som noget for dig/jer, så kontakt os endelig på hej@trendsales.dkVi står til rådighed med assistance og sender jer de nødvendige specifikationer. Vi tager også meget gerne en snak om mulighederne for et større samarbejde.

Seneste samarbejder:

SMID TØJET

Kontakt os i dag via hej@trendsales.dk, og lad os vende muligheder for et samarbejde.